Esittelyssä Madde: Mun unelmien kesätyö

Moikka! Oon Madeleine Sabure, lempinimeltäni Madde, 18-vuotias ja asun stadissa. Heti Kesätubettaja-työstä kuullessani mun opolta tajusin, että kyseessä on unelmien kesätyö ja päätin heti laittaa videohakemuksen menemään. Oon pienestä pitäen kuvannu videoita ja tykkään olla kameran edessä, joten tää työ tuntui juuri oikealta mulle. Tykkään katsoo myös YouTubea vapaa-ajalla ja seuraan reilua 400 kanavaa eli katottavaa löytyy. Pienempänä on tullut myös väsäiltyä blogia.

Harrastan yleisurheilua ja päälajeina mulla on 200-400 m sileet. Vapaa-ajalla treenaan aika paljon, nään kavereita, vietän aikaa somessa – Instagramiin ja Snapchattiin oon aivan liian koukussa – ja soitan kitaraa ja laulan, vaikka en oo mikään lahjakkain ihminen. Syöminen on myös yksi minun lempi aktiviteeteista.

Sanasta kiinteistöpalvelut mulla tuli ensimmäisenä mieleen kiinteistövälitys en tiiä miks, mut pienen taustatutkimuksen jälkeen tajusin, että oon käsittänyt aivan väärin. Kiinteistöpalvelualalla työskentelee muun muassa suunnittelijoita, palveluohjaajia, kiinteistöhoitajia, siivoojia, vartijoita, laitoshuoltajia, toimitilahuoltajia ja vaikka kuinka paljon muitakin. Monille nuorille kiinteistöpalvelut ei oo tuttuja ja yleensä siihen yhdistetään pelkkä siivoaminen. Mun tavoitteena on avartaa varsinkin nuorten silmiä, ja näyttää mitä kaikkea kiinteistöpalvelut tarjoavat. Mua seuraamalla pääset tutustumaan uusiin ammatteihin.

Tältä kesältä ootan sitä, että saisin itsekin avaramman kuvan kiinteistöpalvelusta. Eri työpaikat kiinnostaa mua ja urheilijana haluun nähä kuinka raskaita tulevat työt on fyysisesti. Jos ei treenaamaan pääse, niin ainakin pääsee liikkumaan monissa töissä. Ihmisten seurassa viihtyvänä tyyppinä ootan myös muiden työntekijöiden ja varsinkin nuorten kesätyöntekijöiden tapaamista ja tarinoiden ja kokemusten kuulemista. Parasta täs on kaiken mun oppimieni asioiden jakaminen sulle ja maailmalle.

Mua voi seuraa ja ottaa yhteyttä Instagramissa, Facebookissa, YouTubessa ja seurailla blogia osoitteessa siistiihommaa.fi

Tää tosiaan on siistii! Toivottavasti pysyt koko kesän mukana ja opit uusia asioita.