Uusia asioita ja koneita

Moikka taas!

En viime postauksessa saanu mun koko kesän kuulumisia jaettua, joten jatkan nyt täs postaukses.

Oon tosiaan oppinu paljon eri asioita, miten ikkunat pestään, miks siivousvaunuissa ei nykyään oo vettä ja miten koulun taulut pyyhitään oikeaoppisesti. Mut ennen kaikkee oon oppinu tuntee kiinteistöpalvelualaa vieläkin enemmän ja tajuun et mitä siihen oikeesti kuuluu. Ku kävelen keskustassa niin kaikki kukat esimerkiks säätytalon ja Suomen pankin kohalla on ihan sika hyvässä kunnossa ja kauniin näkösiä, mut en oo koskaa ajatellu et kuka ne siihen on laittanu. Nykyään taas kiinnitän paljon enemmän huomiota esimerkiks viheralueisiin.

Oon päässy ajaa muun muassa lakaisukoneella ja päältäajettavalla ruohonleikkurilla ja ne on ollu älyttömän mahtavii kokemuksii. En ois uskonu et mä pystyisin siihen, mut loppujen lopuks ne oliki yllättävän helppoja. Onnistuin ajaa ainaki muutaman metrin et seki on jo aika hyvä.

Mitää kömmellyksiä tai mokia ei oo oikeestaan käyny ja hyvä niin. Toivon, että tää loppukesä tulee sujuu yhtä mahtavasti ja, et tuun oppii vieläkin enemmän uusii taitoja ja asioita. Mult on tulossa paljon videoita ja arvontaakin jossain vaihees, joten kantsii pysyy hereillä ja seurata youtubee. 🙂

– Madde

PS. Jos kiinnostaa mikä on Alltimen oma fidget spinner, nii käy kurkkaamassa Siistiihommaa youtube kanava! 😉

Seuraa mua IG, FB, YouTube