Siistii Hommaa | #kipahommaa16
22568
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22568,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

#kipahommaa16

Saitko kesätyöpaikan kiinteistöpalvelualalta? Onneksi olkoon!

 

Osallistu kesätyöntekijöille suunnattuun #kipahommaa16 -kisaan Instagramissa. Osallistujien kesken arvotaan viikottain mahtavia palkintoja läpi kesän!

 

Pääpalkintona on Norwegianin 500 euron matkalahjakortti, mutta lähemmäskin pääsee – tarjolla esim. kahden hengen liput Weekendiin ja Blockfestiin tai leffaan, lahjakortteja Ärrälle, Zalandoon, Verkkokauppaan tai S-ryhmän ravintoloihin.

 

Joku voittaa joka viikko!

Osallistu näin

 

1.

Seuraa @siistii_hommaa Instagramissa, niin tiedät mitä kisassa kullakin viikolla tapahtuu.

 

2.

Ota kuva tai max. 15 sekunnin video.

 

3.

Julkaise se Instagram-tililläsi tunnisteella #kipahommaa16 ja tägää @siistii_hommaa

 

Muistathan olla tarkkana asiakaskohteissa, joissakin kohteissa kuvaaminen saattaa olla kokonaan kielletty. Jos olet epävarma, kannattaa kysyä esimieheltä neuvoa. Kisaan voi osallistua myös ihan tavallisilla fiiliskuvilla kuten vaikka yhteiseltä lounastauolta tai aurinkoiselta työmatkalta.

Miten kisa etenee?

Vinkkaamme Instagramissa kuvateemat ja valitsemme joka viikko yhden voittajan kyseisen viikon aikana kilpailuun osallistuneista julkaisuista. Palkinnosta ilmoitetaan @siistii_hommaa-tilillä joka maanantai. Lisäksi voittajaan ollaan yhteydessä yksityisviestillä palkinnon lähettämiseksi. Kaikki kesäkuussa osallistuneet ovat mukana Weekendin festarilippupaketin arvonnassa ja kaikki heinäkuussa kuvan postanneet osallistuvat Blockfest-arvontaan.

 

Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Kilpailuaika on 1.6.-31.8.2016.

Tsemppiä kesäduuniin!

 

Kilpailun säännöt ja palkinnot

Pssst…! Jos kuvat eivät lataudu, refressaa sivu.