Siistii Hommaa | Kouluttaudu
21638
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21638,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kouluttaudu

 Kiinteistöpalvelualan koulutuksessa painotetaan aiempaa enemmän uutta teknologiaa ja teknistä osaamista, asiakaspalvelutaitoja sekä ympäristötehokkuutta. Alalla tarvitaan sekä moniosaajia että erikoisosaamista omaavia rautaisia ammattilaisia. Parhaat valmiudet alan hommiin tarjoaa kiinteistöpalvelualan perustutkinto.

Ammattioppilaitos

Kiinteistöpalvelualan perustutkinto on ammattioppilaitoksessa suoritettava alalle tulo –tutkinto, jolla voit erikoistua joko kiinteistönhoitajaksi tai toimitilahuoltajaksi. Koulutus kestää yleensä noin kolme vuotta, ja siihen sisältyy yrityksissä suoritettava työssäoppimisjakso.

Katso kiinteistöpalvelualan perustutkintoa tarjoavat oppilaitokset

Oppisopimus

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Tällöin suurempi osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla ja töissä tapahtuvaa oppimista täydennetään teoriaopinnoilla oppilaitoksessa. Työpaikan pääset hankkimaan itse, joten ota rohkeasti yhteyttä alan yrityksiin!

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta
Katso jäsenluettelo

Lähde luomaan omaa polkuasi kiinteistöpalvelualalla

Alan työkokemusta hankittuasi voit suorittaa kiinteistöpalvelujen ammattitutkinnon tai jatkaa opintoja esimerkiksi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Ammattikorkeakoulussa alalle soveltuvia tutkintoja ovat restonomin, insinöörin tai tradenomin tutkinnot. Yliopistossa soveltuvia koulutusaloja ovat esimerkiksi tekniikka ja liiketalous.