Siistii Hommaa | Työpaikat
18626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18626,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kiinteistöpalvelualalla on töitä

Alalle etsitään hyviä asiakaspalvelijoita oli työtehtävä mikä tahansa. Reippaus, ahkeruus ja iloisuus ovat ehdottomia valtteja, joilla erottuu ja menestyy. Työajat joustavat, ja etenemismahdollisuudet ovat hyvät. Ja mikä parasta, tällä työllä on todella merkitystä!

 

Kiinteistönhuollossa, siivouksessa ja toimistopalveluissa on lisäksi tarjolla joka vuosi tuhansia kesätyöpaikkoja. Kesätyön kautta voi avautua mahdollisuus jatkaa työssä kesän jälkeen.

Töitä löytyy esimerkiksi näiden hommien parista:

Kiinteistön hoito ja ylläpito

Kiinteistönhoitajan päivittäinen työ koostuu erilaisista kiinteistön ylläpitoon kuuluvista tehtävistä. Työ on itsenäistä, ja myös vuodenajat vaikuttavat sen sisältöön. Työtehtäviä ovat ulkoalueiden puhtaanapito, lumityöt käsin ja koneellisesti, LVISAK-työt, kiinteistöjen huolto- ja pienvikakorjaukset. Teknisesti vaativammissa kiinteistöissä hoidetaan myös ilmastointikoneiden, uima-altaiden, jäähdytyskoneiden, kosteuslaitteiden ja kylmälaitteiden huollot sekä rakennusautomaation valvonta ja säätötyöt. Myös kiinteistöjen energianhallinta ja sähköistystyöt liittyvät kiinteästi ylläpitopalveluihin.

Lisätietoa
Katso avoimet työpaikat

Siivous ja puhdistus

Toimitilahuoltajan eli siivoojan tehtäviin kuuluu imurointia, pölyjen pyyhkimistä ja pintojen pesemistä. Tehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan. Työhön voi kuulua myös kokous- ja toimistopalveluja sekä asiakkaiden auttamista. Siivoojat työskentelevät siivouspalveluyritysten ja julkisen sektorin palveluksessa tai yrittäjinä. Ammatissa tarvitaan itsenäistä työotetta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä. Työvälineet ovat tänä päivänä kehittyneitä ja ergonomisia. Raskaimmat työt tehdään siivouskoneilla ja jokaiseen käsityövaiheeseen on omat apuvälineensä.

Lisätietoa
Katso avoimet työpaikat

Toimitila- ja käyttäjäpalvelut

Toimitila- ja käyttäjäpalvelut pitävät sisällään esimerkiksi aula-, kokous-, turva-, postitus- ja vahtimestaripalveluita sekä viherpalveluita. Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden ohjauksen ja neuvonnan lisäksi useita muita tehtäviä työpaikasta riippuen: avainten ja kulkuoikeuksien hallinnointia, tavaralähetysten vastaanottoa, kulkuyhteyksien selvittelyä sekä kiinteistönhuoltoon ja siisteyteen liittyviä tehtäviä. Turvallisuuteen liittyvät tehtävät saattavat edellyttää vartijakorttia. Työssä tarvitaan asiakaspalvelutaitoa, oma-aloitteisuutta, sosiaalista luonnetta, kielitaitoa, tietoteknisiä valmiuksia, huolellisuutta ja tarkkuutta.

Lisätietoa
Katso avoimet työpaikat