Siistii Hommaa | Arvonnan säännöt
22901
page-template-default,page,page-id-22901,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,smooth_scroll,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Säännöt

#Kipahommaa17–arvonnan säännöt

1.
Järjestäjä: Kiinteistötyönantajat ry, Annankatu 25, PL 450, 00101 Helsinki (Jäljempänä ”Järjestäjä”).

2.
Osallistumiskelpoisuus: Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alaikäiset (alle 18-vuotiaat) saavat osallistua huoltajansa suostumuksella. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan Järjestäjän henkilökunta eikä heidän perheenjäsenensä.

3.
Osallistumisaika: Arvontaan osallistumisaika on 5.7.2017 klo 07:00 – 30.7.2017 klo 23:59. Ajankohdan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Todisteita osallistumisen lähettämisestä ei katsota todisteeksi osallistumisen toimittamisesta perille ajoissa.

4.
Kuinka osallistua arvontaan: Arvontaan voi osallistua YouTubessa vastaamalla Siistii hommaa -kanavan videolla esitettyyn kysymykseen kyseisen videon kommenttikentässä. Samassa yhteydessä on ilmoitettava joko arvontaan osallistuvan Instagram- tai Facebook-tili tai vaihtoehtoisesti sähköpostiosoite mahdollista yhteydenottoa ja arvontavoiton toimittamista varten. Osallistuja voi vastata yhteen kysymykseen vain kerran. Useampaan kysymykseen vastaamista ei ole rajoitettu.

Järjestäjällä on oikeus evätä epäasiallisilta tai annettua ohjeistusta rikkovilta julkaisuilta arvontaoikeus. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa kilpailun osallistumisohjeita. Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

5.
Palkinnot ja niiden arvonta: Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 1.8.2017 seuraavat palkinnot:

3 kpl Finnkinon kesäleffaliput kahdelle (arvo 20 e)
3 kpl Ärrän lahjaseteli (arvo 20 e)
3 kpl H&M -lahjakortti (arvo 20 e)
1 kpl kahden päivän Weekend-festariliput kahdelle (arvo 250 e)

Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa palkintojen määrää, sisältöjä sekä niiden valinta- ja jakoperiaatteita.

6.
Järjestäjän vastuu: Järjestäjän kollektiivinen vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai jonkin palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

7.
Arpajaisvero: Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnoista, mikäli tällainen palkintojen määrään ja/tai muihin yksityiskohtiin perustuen on maksettava. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

8.
Palkintojen luovutus / Julkisuus: Palkinnosta ilmoitetaan julkisesti osoitteessa siistiihommaa.fi Lisäksi voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti annettuun yhteystietoon. Järjestäjä toimittaa palkinnot voittajille ja vastaa palkintojen toimituskuluista Suomen alueella. Voittajan tulee ilmoittaa Järjestäjälle palkinnon toimitusosoite 14 päivän kuluessa voiton julkistamispäivästä tai voittaja menettää oikeuden palkintoon. Pääpalkinto toimitetaan voittajan sähköpostiin. Voittajat voidaan myös julkaista kampanjan Facebook-sivuilla tai Instagram-tilillä.

9.
Vastuuvapautus: Kilpailu ei ole millään tavoin YouTuben rahoittama, tukema tai ylläpitämä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan YouTube-palvelua koskevia sääntöjä.

10.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

11.
Lisätiedot: info@kiinteistotyonantajat.fi ja puhelin 020 7959 480.