Siistii Hommaa | Kilpailun säännöt
22299
page-template-default,page,page-id-22299,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kilpailun säännöt
1. Arvonnan järjestäjänä toimii Kiinteistötyönantajat ry, Malminrinne 1 B, Helsinki.
2. Kilpailuun voi osallistua 13.11.2015 – 1.5.2016 välisenä aikana. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan.
3. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tietovisan kysymyksiin ja täyttämällä sen yhteydessä yhteystietolomakkeen.
4. Kilpailun osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.
5. Osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain yksi Finnkinon elokuvalippupaketti (sis. 2 lippua). Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
6. Kaikkien 1.5.2016 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan Beats Solo2 -kuulokkeet. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta toukokuussa 2016.
7. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet ilmoitetaan Siistii hommaa Facebook-sivulla.
8. Kilpailun järjestäjän työntekijät ja edustajat tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun.
9. Kiinteistötyönantajat ry sitoutuu maksamaan mahdolliset veroseuraamukset näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.
10. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Lisätietoja: tiedotus(at)kiinteistotyonantajat.fi.