Siistii Hommaa | Työpaikat
18626
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18626,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Työpaikat

Alalle etsitään hyviä asiakaspalvelijoita oli työtehtävä mikä tahansa. Reippaus, ahkeruus ja omatoimisuus ovat ehdottomia valtteja, joilla erottuu ja menestyy. Työajat joustavat ja etenemismahdollisuudet ovat hyvät. Ja mikä parasta, tällä työllä on todella merkitystä!

 

Kiinteistöhuollossa, siivouksessa ja toimistopalveluissa on lisäksi joka vuosi tarjolla tuhansia kesätyöpaikkoja. Kesätöiden kautta voi avautua mahdollisuus jatkaa työssä myös kesän jälkeen.

Töitä löytyy esimerkiksi näiden hommien parista:

Kiinteistön hoito ja ylläpito

Kiinteistönhoitajan päivittäinen työ koostuu erilaisista kiinteistön ylläpitoon kuuluvista tehtävistä. Työ on itsenäistä, ja myös vuodenajat vaikuttavat sen sisältöön. Työtehtäviä ovat ulkoalueiden puhtaanapito, lumityöt käsin ja koneellisesti, LVISAK-työt sekä kiinteistöjen huolto- ja pienvikakorjaukset.

 

Teknisesti vaativammissa kiinteistöissä hoidetaan myös ilmastointikoneiden, uima-altaiden, jäähdytyskoneiden, kosteuslaitteiden ja kylmälaitteiden huollot sekä rakennusautomaation valvonta ja säätötyöt. Myös kiinteistöjen energianhallinta ja sähköistystyöt liittyvät kiinteästi ylläpitopalveluihin.

 

Digitalisaatio muuttaa kiinteistöpalvelualaa vauhdikkaasti, joten saatat yllättyä työn monipuolisuudesta ja kehityksen nopeudesta. Automatisaatio ja uusi teknologia tuovat alalle koko ajan uutta. Kannattaa tutustua!

Lisätietoa
avoimet työpaikat

Siivous ja puhdistus

Toimitilahuoltajan eli siivoojan tehtäviin kuuluu muun muassa imurointia, pölyjen pyyhkimistä ja pintojen pesemistä – ja paljon muuta. Tehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan. Työhön voi kuulua myös kokous- ja toimistopalveluja sekä asiakkaiden auttamista.

 

Siivoojat työskentelevät siivouspalveluyritysten ja julkisen sektorin palveluksessa tai yrittäjinä. Ammatissa tarvitaan itsenäistä työotetta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

 

Työvälineet ovat kehittyneitä ja ergonomisia. Raskaimmat työt tehdään siivouskoneilla ja jokaiseen käsityövaiheeseen on omat apuvälineensä. Teknologia kehittyy huimaa vauhtia ja esimerkiksi robotit sekä erilaiset sensorit ja anturit tulevat jo avuksi myös siivoojan työssä.

Lisätietoa
avoimet työpaikat

Toimitila- ja käyttäjäpalvelut

Toimitila- ja käyttäjäpalvelut tarkoittavat muun muassa aula-, kokous-, turva-, postitus- ja vahtimestaripalveluita sekä viherpalveluita.

 

Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden ohjauksen ja neuvonnan lisäksi useita muita tehtäviä työpaikasta riippuen: avainten ja kulkuoikeuksien hallinnointia, tavaralähetysten vastaanottoa, kulkuyhteyksien selvittelyä sekä kiinteistöhuoltoon ja siisteyteen liittyviä tehtäviä. Turvallisuuteen liittyvät tehtävät saattavat edellyttää vartijakorttia.

 

Työssä tarvitaan asiakaspalvelutaitoa, oma-aloitteisuutta, sosiaalista luonnetta, kielitaitoa, tietoteknisiä valmiuksia, huolellisuutta ja tarkkuutta.

Lisätietoa
avoimet työpaikat