Kiinteistöala mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa – tarjolla tuhansia kesätyöpaikkoja

Kiinteistöpalvelualan yritykset ovat jälleen vahvalla edustuksella mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kaikki alan isoimmat yritykset ja suurimmat kesäkauden työllistäjät löytyvät jo nyt kampanjaan ilmoittautuneiden yritysten joukosta.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin, joita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus, mielekäs työ sekä kesätyöntekijän perehdytys ja ohjaaminen.

Kiinteistöpalveluissa tarjolla tuhansia kesätyöpaikkoja

Kiinteistöpalveluala on jo pitkään ollut yksi suurimpia kesätyön tarjoajia ja nuorten työllistäjiä. Kesällä 2017 ala työllisti arviolta 6 000 kesätyöntekijää, ja tuleva kesä tarjoaa jälleen tuhansille nuorille mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalvelualan monipuolisiin tehtäviin.

Kesätöitä on tarjolla ympäri Suomea erityisesti siivouksessa, kiinteistöhuollossa ja ulkoalueiden hoidossa. Työn tekemisen ympäristöt voivat vaihdella riippuen työnantajan asiakaskohteista. Esimerkiksi siivouspalveluja tuotetaan kiinteistöjen ohella myös kulkuvälineisiin.

Haku käynnistyy keväällä

Alan kesätyöpaikat tulevat hakuun vaiheittain kevään aikana. Paikoista ilmoitetaan useimmiten yritysten verkkosivuilla sekä erilaisissa sähköisissä työnvälityskanavissa kuten mol.fi-palvelussa tai sosiaalisessa mediassa. Kesätyöhaun käynnistyttyä kiinteistöpalvelualan paikkoja voi etsiä hakutoiminnolla myös Vastuullinen kesätyö -kampanjan verkkosivuilta osoitteessa www.kesaduuni.org

Tutustu alan kesätöihin kesätubettajamme Madden mukana

Kiinteistötyönantajat ry toimii Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjan toimialakumppanina.