Monipuolista siivousta hotellihuoneista SuperParkkiin

Mä niin rakastan sitä, että pääsen matkustaa ympäri Suomee. Vaikka jouduin herätä aamulla viideltä aivan väsyneenä kuuden tunnin unien jälkeen Turun reissun takia, niin kyllä oli kannattavaa.

Saavuin Turun rautatieasemalle, josta otin sitten taksin Caribia -hotelliin, jotten varmuudeks eksyis, kun oon melko hyvä siinä. Ulkoopäin Caribia näytti jo hienolta, mut sisältä löytykin vasta aarteet. Mua vastassa oli N-Cleanin ihanan positiivinen Marjo.

Caribia on melko iso ja sieltä löytyy kylpylä, kuntosali, SuperPark ja vaikka mitä muuta. Aikamoinen urakka sellasen paikan ylläpitämisessä ja siivoamisessa, joten kunnia siivoojille.

Tää oli musta paikkana erikoisin, jossa oon käyny. Monilla ihmisillä – kuten mullakin – tulee varmaan mieleen siivouksesta toimistotilat, mut pakko taas kerran sanoo, että tää on niin paljon muutakin. Caribiassa on jo pelkkiä hotellihuoneita valtava määrä ja sen lisäks niin paljon muuta siivottavaa, ja musta sekä muista työntekijöistä on mukavaa työn monipuolisuus. Eli monipuolisuuskin painottuu melkeenpä jokaisessa kohteessa, jossa käyn.

N-Cleanillä on ollu samaan aikaan Carbiassa 14 eri kansalaisuutta omaavaa työntekijää ja mä ainakin ite tykkään tutustuu uusiin kulttuureihin ja uusiin ihmisiin. Yks parhaimmist puolista on kansainvälisyys ja uusien asioiden ja näkökulmien oppiminen ja siinä N-Clean pärjää musta hyvin.

Vaikka mulla menikin pää vähän sekasin SuperParkissa muutamasta hypystä,  niin oli ihan älyttömän makeeta et sain vierailla siellä. Siitä onki jo vähän aikaa ku oon käyny yhtä hauskassa paikassa. Ja plussana Caribiassa on, että töiden jälkeen voi vaikka käydä hemmottelemassa itseään kylpylässä tai salilla treenaamassa. Törkeen siistii.

Innostuin tästä kohteesta ja suosittelen super lämpimästi hakee rohkeesti kesätöitä ens kesänä vaikkapa just Turun Caribiasta. N-Cleanilla on jo pelkästään Turun alueella eri kohteissa 50 kesätyöntekijää, eli hyvät mahikset saada ensimmäinen kesätyö. Muista vaa olla rohkee ja laita eka hakemus menee!

–  Madde

Seuraa mua IG, FB, YouTube