Päivä Coorilla

Moikka!

Tänään julkasin videon mun päivästä Coorilla Oulussa ja ajattelin tehä samalla postauksen teille Coorista, jotta te tuntisitte sen vähän paremmin. Oon käyny nyt kaksi kertaa Coorin pisteellä sekä Oulussa, että Espoossa. Espoossa pääsin tutustumaan Coorin SmartDrone -palveluun ja siitä on tulossa videota myöhemmin.

Oulun Coor oli eka paikka, jossa kävin vierailemassa ja mulla oli tosi hauskaa siellä. Opin perussiivouksesta uusia asioita, tutustuin laitteisiin kuten vesi-imuriin paremmin ja päivän aikana sain jopa ajaa päältäajettavalla lattiakoneella. Pidin siitä, et sain tutustuu monipuolisesti eri asioihin ja mun ympärillä oli tosi mukava työporukka ja työhenki pysy koko ajan mahtavana.

Yks tärkeimmistä pointeista mikä videolla ei näy, mutta jäi mun mieleen on se, että usein ei nähdä mitä esimerkiks siivoojat saa aikaan. Mun haastattelema Marjo tekee perussiivousta koululla ja aloittaa päivänsä viideltä aamulla. Ihmiset ei tajuu mitä kaikkea siivoojat tekee ennen kun opiskelijat tulee paikalle. Kyllä siinä vaiheessa alkaa näkyy siivoojan jälki, kun työtä ei yhtäkkiä tehdäkään.

Mikä Coor siis on?

Lähdetään liikkeelle Coorin logosta, jossa näkyy tähti jota ympäröi iso C-kirjain. Logo ei ole aivan mikä tahansa, vaan tähti kuvastaa asiakasta ja C-kirjain Cooria, joka on aina asiakkaan tukena ja ympärillä auttamassa. Musta tää on aivan huippu idea ja hyvin toteutettu.

Coor toimii Pohjoismaissa ja on yksi johtavia palveluntoimittajia. Coorin asiakkaita ovat Pohjoismaissa muun muassa SAS, Kesko, Microsoft ja Norwegian. Liikevaihtoa on noin 815 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on noin 6500 henkilöä, joista tuhat työskentelee Suomessa.

Monet voi ajatella kiinteistöpalvelualaan kuuluvan melkeinpä vain siivouksen ja ehkä talojen huoltamisen, mutta siihen kuuluu niin paljon muutakin. Coorin palveluita ovat käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut, strateginen neuvonta sekä Smart Solutions eli älykkäät toimistoratkaisut. Coor siis huolehtii ihan juoma-automaattien huolehtimisesta energian hallintaan ja ulkoalueiden huoltoon. Melko laajasti siis palveluja.

Sä voit käydä lukemassa lisää osoitteesta www.coor.fi

– Madde

Seuraa mua IG, FB, YouTube