Siivousta ylpeydellä Sivexillä

Heippa!

Kävin Sivexin toimistolla viime viikolla ja mua vastaanottamassa oli aivan ihana Monika Pöldkivi. Tultiin tosi hyvin toimeen ja keskusteltiin ja kuvattiin vinkkivideo avaimenperän vaihdosta, jonka voi tosiaan käydä nyt tsiigaamas Siistiihommaa tube-kanavalta.

Jos Sivex ei oo teille aikaisemmin tuttu, niin se koostuu noin 40:stä työntekijästä ja painottuu kotisiivoukseen. Kotisiivouksen lisäks Sivex tarjoaa muun muassa kuntosalien ja toimistotilojen siivousta, ja vanhuksille ja liikuntarajoitteisille Sivex tarjoaa alvitonta siivousta, mikä on aivan mahtavaa!

Keskusteltiin Monikan kanssa siitä, miten siivous pitäisi olla positiivinen asia, eikä negatiivinen, niin kuin se on nuorten sekä aikuistenkin mielestä. Pääsin haastattelemaan myös erästä opiskelijaa, joka kertoi kuinka hän on kiitollinen työstään ja kun kysyin, että onko työ negatiivista vai positiivista kertoi hän minulle, että positiivista. Hän sanoi, että jokainen tekee sitä, mikä sai minut oikeasti ajattelemaan asiaa. Jokainen oikeasti siivoo ja se on täysin normaali asia. Sitä pitää tehdä ylpeydellä ja Sivexin mottona taitaakin toimia “Siivousta ylpeydellä”.

Mulla oli aivan huippua Monikan kanssa ja voisin jopa jäädä mahtavan ilmapiirin takia sinne töihin. Kantsii olla hereillä, koska Siistiihommaa tube-kanavalle on tulossa vielä lisää Sivexistä 🙂

– Madde

PS. Muista osallistuu arvontaan! Voit vastata Sivexin videoon kertomalla sun mielipiteen siivouksesta. Mitä enemmän vastaat kysymyksiin kesän aikana (yhteensä neljä kysymystä), sitä paremmat mahdollisuudet sul on arvonnassa.  😉

Seuraa mua IG, FB, YouTube